NFA Fondsen neemt Service Apotheek Julius over in Baarn

Na dertig jaar was het voor Annemarie Smulders, tot voor kort eigenaresse van apotheek Julius, tijd voor een nieuwe uitdaging. Zij besloot het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie zelfstandige apotheker. Na de overdracht aan NFA Fondsen, is Evelyn Ruiter aangesteld als beherend apotheker met de intentie dat zij na haar zwangerschapsverlof de apotheek overneemt.

Annemarie vertelt, “Ik wilde per se dat de apotheek werd overgenomen door een jonge apotheker, niet door een keten.”

Evelyn is geen onbekende voor medewerkers en patiënten van apotheek Julius. Van 2014 tot 2019 was zij al werkzaam bij de apotheek en daarom een logische opvolger. Evelyn ziet het als een mooie uitdaging en pakt deze unieke kans met beide handen aan.

“Bovendien wist ik waar ik terecht zou komen. Op een mooie plek, met fijne collega’s, artsen en patiënten. Daarvan ken ik er nog veel, dat is heel leuk”, aldus Evelyn.

Service en kwaliteit

Voor de patiënten van apotheek Julius zal er weinig veranderen. Zo vertelt Evelyn: “De patiënten zijn gewend aan service en kwaliteit. Die blijven wij uiteraard leveren. Wel willen we de herhaalservice uitbreiden en gaan we de app promoten waarin het medicatieoverzicht staat en de patiënt zelf medicijnen kan bestellen. Dus feitelijk nog meer gemak.”

Over NFA

NFA helpt jou aan een eigen apotheek en hiermee apotheken te behouden voor het zelfstandige kanaal. Niet alleen door de aankoop van een apotheek te faciliteren en financieren, maar ook door je te ondersteunen in de jaren daarna met behulp van coaches; apothekers met veel ervaring die je als klankbord te allen tijde kunt raadplegen.

Wij selecteren de juiste apothekers uit ons netwerk die hun ambities aan ons kenbaar hebben gemaakt. Heb jij die ambities ook? Neem dan contact met ons op.