Apotheker achter de balie

Het traject van zelfstandig apotheker Elnaz

Een eigen apotheek met een eigen visie; Elnaz wist na 9 jaar in de apothekerswereld precies waar ze aan toe was. In 2021 werd ze zelfstandig apotheker en binnen slechts drie maanden nam ze de apotheek in Sassenheim en twee jaar later ook apotheek Sasssembourg over, onder begeleiding van NFA Fondsen. Hoe dit begeleidingstraject haar tot nu toe bevalt, deelt Elnaz hier.

Het traject

Na 2 jaar runt Elnaz nog steeds een gezonde apotheek met veel plezier. De samenwerking tussen Elnaz en NFA Fondsen verloopt vanaf het begin al moeiteloos.

Elnaz: “Het goede contact en het wederzijds vertrouwen maakt dat het overnameproces soepel loopt. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn doel te bereiken, namelijk een eigen apotheek met mijn eigen visie.”

Een succesvolle samenwerking draagt immers bij aan een goedlopende apotheek.

Inzicht & coaching

Als apotheker heeft Elnaz passie voor haar vakgebied, maar ze erkent dat financiële zaken rondom een overnameproces van een apotheek een complex aspect zijn.

“Elnaz: NFA Fondsen zorgt voor de juiste begeleiding tijdens dit proces. Zij hebben uitgebreide kennis van financiële zaken en dat heeft mij enorm geholpen. Hun advies en coaching is van onschatbare waarde tijdens het traject.”

Ook jouw ambitie van een eigen apotheek verwezenlijken?

Neem vandaag nog contact op: nfafondsen.nl/contact