Apotheker Elnaz Babaie neemt Apotheek Sassenheim over

Elnaz Babaie (37) heeft haar doel gevolgd en is sinds kort zelfstandig apotheker te Sassenheim.

“Ik heb wel eens twijfels gehad of het financieel haalbaar was, maar nooit getwijfeld aan het ondernemerschap. Uiteindelijk is het proces heel snel gegaan en heb ik een apotheek overgenomen die goed bij mij past. “

Zorg verlenen & ondernemerschap

Na 9 jaar werkervaring in de apothekerswereld weet Elnaz wat ze wilt: zelfstandig apotheker worden in de openbare farmacie. In eerste instantie overwoog ze om in de ziekenhuis farmacie te gaan werken.

“Mijn stage in de ziekenhuis farmacie vond ik geweldig, maar tijdens mijn laatste stage bij een zelfstandige apotheek wist ik zeker dat dit echt bij mij past.

Zorg verlenen, in combinatie met ondernemerschap en het feit dat je direct contact hebt met de patiënten, ook voor de langere tijd, dat was voor mij doorslaggevend.”

Elnaz heeft de afgelopen jaren bij verschillende apotheken gewerkt. Bewust, om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen.

“In elke apotheek leer je weer wat anders erbij, en eigenlijk dacht ik vorig jaar: ik ben er nu klaar voor om mijn eigen onderneming te starten. Zodoende heb ik ook zelf contact opgenomen met DNFS.”